پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

شکایت سپاه از بهزاد نبوی به دلیل ادعاهای کذب

معاونت حقوقی سپاه پاسداران در پی اظهارات اخیر عضو سازمان منحله مجاهدین انقلاب در مورد اعضای دفتر سردار نقدی و قرارگاه خاتم الانبیا(ص) از بهزاد نبوی، سایت الف و عصر ایران در دادسرای فرهنگ و رسانه تهران شکایت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 September 25
کد خبر: ۲۳۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در پی اظهارات اخیر بهزاد نبوی در مورد اعضای دفتر سردار نقدی و قرارگاه خاتم الانبیاء(ص)، معاونت حقوقی سپاه از بهزاد نبوی، سایت الف و عصر ایران در دادسرای فرهنگ و رسانه تهران شکایت کرد.

 

در این شکایت آمده است: سخنان سراسر کذب بهزاد نبوی و انتشار آن از سایت‌های الف و عصر ایران بدون ملاحظه تبعات حقوقی و امنیتی و کنترل صحت و سقم آن زمینه سوء استفاده توسط معاندین و جنجال رسانه‌های ضد انقلاب را فراهم آورده است. این اظهارات بدون شک با انگیزه خاص تخریب و سوء نیست مشارالیه به قصد تشویش اذهان عمومی و بدبین نمودن افکار عمومی نسبت به نهادها و شخصیت‌های انقلابی بوده است لذا با استناد به مواد ۶۹۸ و ۷۴۶ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات مصوب ۱۳۵۷ و بند ۱۱ ماده ۶ قانون مطبوعات و سایر موازین قانونی از مرتکبین شاکی بوده و تقاضای تعقیب، رسیدگی و مجازات آن مورد استدعاست.

 

یادآوری می‌گردد که بهزاد نبوی روز ۹۸/۰۶/۳۱ طی اظهاراتی که در سایت‌های موصوف منعکس شد و سپس در رسانه‌های بیگانه و ضد انقلاب انتشار گسترده‌ای یافت به دروغ مدعی شده بود دو جاسوس اسرائیل در دفتر سردار نقدی دستگیر شده‌اند و همچنین ادعا کرده بود که ۶۰ درصد ثروت ملی در اختیار ۴ نهاد است، حال آنکه نه جاسوسی دستگیر شده و نه نهادهای یاد شده چنین ثروتی دارند و مجموع ثروت این ۴ نهاد جمعا به ۲ درصد ثروت ملی هم نمی رسد چه رسد به ۶۰ درصد.

ارسال نظر
آخرین اخبار